BLOGS - ETEN EN DRINKEN

Op Curaçao kun je heerlijk eten en drinken bij de verschillende Curaçaose restaurants van hoge kwaliteit die je overal op het eiland tegenkomt. Op het eiland vind je het beste dat creools eten en gerechten te bieden heeft. En dat vind je hier terug in de betogen over traditionele recepten, traditionele eten en uitgestorven eetgewoontes op Curaçao. Daarnaast vind je hier de top eet locaties volgens de locals en toeristen.

Bijna ‘uitgestorven’ eetgewoontes van Curaçao.

Pia Stinki en nog meer bijna ‘uitgestorven’ eetgewoontes van Curacao

Toen Nati aan het vertellen was, leek het bijna alsof ik al de drie gerechten bijna kon proeven. In geuren en kleuren spon zij een mooi verhaal erom heen en voor we het doorhadden was het tijd om weer huiswaarts te gaan.
Lomito Recipe Curacao

Lomito Recipe

So I have been asked for the longest time to do a recipe on ‘lomito’. I didn’t really research or tested much but I do have a couple of favorite ‘lomito’, including my own spin on ‘lomito'.
Truck di pan curaçao en recept.

Truck di Pan + recept pan ku steak

De ‘truck di pan’ verkoopt zo’n beetje alles wat een avond snaaier zich maar wensen kan! Het broodje dat het beste verkoopt, is de ‘pan ku steak’.
L'aldea Curacao Braziliaans restaurant

L’aldea – veel vlees eten in de jungle

L’aldea is een Braziliaans steakhouse waar je onbeperkt kunt genieten van verschillende vleesspiezen en een rijkelijk gevulde saladebar.
El Gaucho Steak restaurant Curacao

El Gaucho Curacao – Argentinian Steakhouse

Tinto kennen we inmiddels wel en we hadden goeie verhalen gehoord over El Gaucho. Bon appetit of niet?