steaktintorestaurantJan Thiel z/n

T: +05999 747 0633

W: www.tinto-curacao.com

Bon appetit? YES, Super Beef on Curacao!

Op Jan Thiel beach is sinds enkele maanden het steak restaurant Tinto geopend. Dat moeten we dus maar eens gaan proberen dachten we zo!

Tinto is erg sfeervol ingericht, geweldig gelegen direct aan zee, wat goed benadrukt wordt s’ avonds door een lamp te zetten op het water. Hierdoor ligt het helderblauwe water erg mooi op. De bediening is erg behulpzaam dus onze avond begint goed. Op advies van de kelner hebben we de Butchers cut en de tournedos besteld. Het vlees laten ze overkomen uit Texas werd ons verteld. Wij zijn benieuwd!

Op een houten snijplank werd een enorm stuk vlees gepresenteerd. Het vlees werd begeleid door een heerlijk aangemaakte salade en frietjes.

Ook hadden we 4 heerlijke koude sauzen en 3 warme sauzen. Eigenlijk was dat niet eens nodig want het vlees was zo verschrikkelijk smakelijk dat er geen saus bij hoefde. Toch waren ook de sauzen elk erg lekker dus die gingen ook elk goed op.

De tournedos is zoals een tournedos hoort te zijn: je hoort het vlees gewoon op kunnen zuigen zo mals. En dat was ook het geval! Ze hadden ons niets te veel gezegd. Het eten ging goed naar binnen. Maar door de enorme stukken vlees waren we aardig vol. Het toetje kon er niet meer bij. Toch moeten we dat wel zeker een keer proberen want wat ik voorbij zag komen zag er wel heerlijk uit!! Wij komen zeker een tweede keer terug!

Toch valt er een opmerking te maken: omdat Tinto van dezelfde eigenaar is als Zanzibar hebben ze geen eigen toiletten en moet je dus gebruik maken van de toiletten van Zanzibar, en dat zijn niet de netste toiletten. Verder het presenteren van de rekening was door mijn tafelgenoot opgemerkt als een verbeterpunt. Als alles geweldig is geweest dan verwacht je ook dat de presentatie van de rekening erg netjes is, en dat viel net een beetje uit de toom door een bordje met een servetje en plakkerige snoepjes.

Maar al met al, is Tinto in een woord geweldig! En wij blijven zeker terugkomen!

Heerlijk vlees, goede bediening en super ambiance! Zeker een aanrader.

Deel dit artikel met een vriend

1 BERICHT

  1. Jan Thiel Beach – erg toeristisch, toch gaaf | Meet Curacao Online Magazine - Informatie en Nieuws Curacao

    […] Eten Op dit moment zijn er twee mogelijkheden om te eten. Voor lunch en avondeten kun je bij Zanzibar (review) terecht voor een simpele hap of het afhalen van pizza’s. Voor het wat luxere eten is er Tinto (review). […]

LAAT EEN BERICHT ACHTER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.