trouwencuracaoVanuit heel de wereld reizen mensen af naar de Caribbean voor hun droomhuwelijk. Waar je op Aruba struikelt over de Newlyweds als je rustig met een pilsje over het strand loopt, heeft Curacao gelukkig wat meer rustige plekken. Zo kan je echt van de trouwerij genieten zonder pottenkijkers. Heerlijk met de voetjes in het zand, een prachtige zonsondergang, heerlijke stranden, helder blauw water en (bijna) nooit regen.

Je kan eigenlijk vrijwel overal trouwen maar bijvoorbeeld het Avila hotel of Marriott zijn toch wel de hotspots. Catering is natuurlijk voorhanden en als het regent zijn er uitwijk mogelijkheden. En die zijn belangrijk! De meeste mensen denken namelijk dat het nooit regent op Curacao. Het regent inderdaad niet heel vaak maar pas goed op wanneer je je wedding plant. Het zal tussen oktober en januari vast goedkoper zijn, maar kijk niet raar op als er een stortbui je mooie jurk vernielt. Om je huwelijk in het buitenland te regelen is het, mede daarom, verstandig om een weddingplanner in de arm te nemen zoals bijvoorbeeld Ban Kasa.
Zij regelen alles tot in de puntjes zodat de grote dag perfect is.

Wil je nog meer informatie, bekijk dan dit online magazine met heel veel tips: JaCuracao.

Wij willen bij MeetCuracao toch altijd wel de grappige en leuke kanten laten zien. Hieronder een filmpje van een prachtige serenade op Wet and Wild, een bruid met of zonder schaamrood op de kaken (you decide). In ieder geval enorm dapper van die kerel! Hulde.

En hier een goeie tip voor de newlyweds: niet te dicht bij het water gaan staan!

En sommige mensen beginnen zelfs op Curacao! Mooi huwelijksaanzoek op Mambo Beach bij het concert van Acda en de Munnik.

1 BERICHT

  1. Als weddinplanner hier op curacao kom ik graag in contact met a.s. bruidsparen. Voor meer informatie kan er gemaild worden naar occasions.eventplanning@yahoo of op de site van Jacuracao.

    Groetjes,

LAAT EEN BERICHT ACHTER