Marktplaats Curacao

Het is altijd lastig online koopjes te zoeken op Curacao. Meestal zijn het krantjes die in de supermarkten liggen of pagina’s in de krant boordevol met ‘te koop’-advertenties. Maar er zijn wel degelijk online marktplaatsen op Curacao. Hier een overzicht.

Marktplaats.cw

1 van de beter verzorgde websites. Van alles te koop: meubels, auto’s, boten etc. Netjes onderverdeeld in duidelijke categorieën en redelijk wat aanbod.
Marktplaats.cw website

Ganganaso

De concurrent van Marktplaats.cw welke ook goed gebruikt wordt.
Ganganaso website

CuraCars

Zoals de naam al zegt worden hier auto’s aangeboden. Duidelijke site met steeds meer aanbod.
CuraCars website

13 BERICHTEN

 1. Satisfaction with all your financial problems
  Dear Sir/Madam, We give out loans to business people and individuals for just 3% interest rate. “BELIEVE IT OR NOT YOU CAN GET YOUR LOANS IN LESS THAN AN 72 HOURS”. We can give out loans ranging from $10,000 up to $500,000. We give out local and international loans to any individual/company all over the world and your rate will not change during your loan repayment ! Our Personal Loans can help make dreams possible especially with the present financial crunch in the world at large. We do not require much documents if you are interested in getting a loan.To apply you can contact us: norlerenas001@gmail.com

 2. Heeft u financiële hulp nodig? Bent u in een financiële crisis of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf op te starten? Heeft u geld nodig om uw schuld te betalen of uw rekeningen te betalen of een goed bedrijf te starten? Heeft u een lage credit score en vindt u het moeilijk om kapitaaldiensten te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Hier is uw kans om financiële diensten te krijgen van ons bedrijf. We bieden de volgende financiering aan particulieren-

  * Commerciële financiering

  *Persoonlijke financiën

  *Zakelijke financiën

  * Bouwfinanciering

  * Zakelijke financiën en nog veel meer:

  en nog veel meer tegen een rentepercentage van 3%;

  Neem contact met ons op via e-mail: info@leoequityservices.com

  Mobiel / Whatsapp: +15187197514

 3. I see you don’t monetize meetcuracao.com, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month with new monetization method.
  This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all sites), for more info
  simply search in gooogle: murgrabia’s tools

 4. Ons aanbod is voor particulieren en bedrijven.Om u te helpen omgaan met uw dringende en onvoorziene uitgaven,wij hebben de mogelijkheid om u financieel te helpen met zeer voordelige voorwaarden.Ons aanbod staat open voor iedereen.Bepaal eenvoudig het gewenste bedrag en de periode die bij u past en neem contact met ons op om uw aanvraag in te dienen.Wij staan tot uw beschikking.

 5. Particulieren en bedrijven

  Ons aanbod is voor particulieren en bedrijven.Om u te helpen omgaan met uw dringende en onvoorziene uitgaven,wij hebben de mogelijkheid om u financieel te helpen met zeer voordelige voorwaarden.Ons aanbod staat open voor iedereen.Bepaal eenvoudig het gewenste bedrag en de periode die bij u past en neem contact met ons op om uw aanvraag in te dienen.Wij staan tot uw beschikking.
  aumerine.leroy@gmail.com

 6. Momenteel is er iemand bezig die zich Cristopher noemt met ” fishing”
  Hij wil onze auto kopen zonder die gezien te hebben.
  Hij kan zelf niet komen maar maakt het geld wel over als we dan maar eerst de auto willen megeven aan iemand die hij stuurt.
  Want er is haast bij.
  Zijn mailadres: cauchichristopher6@gmail.com

LAAT EEN BERICHT ACHTER