fishrestaurantcuracao copyFishalisious

Loostraat 1 (zijstraat Penstraat)
T: 461-8844
E: [email protected]

Bon Appetit? Zeker, de echte visliefhebber komt hier aan zijn trekken!

Zomaar (alweer) een zomerse avond op Curacao en de koelkast was helemaal leeg. Omdat het Dia di Bandera was en de supermarkten dicht konden we niet anders dan eens lekker ergens te gaan eten. En laten we dat op zo’n feestdag dan ook maar eens goed doen!
Eerst in de stad wat cocktails gedronken om daarna bij Fishalicious aan te kloppen. We hadden niet gereserveerd want we wisten nog niet hoe de avond zou verlopen maar gelukkig hadden ze nog een tafeltje vrij. We werden opgevangen door voor ons bekenden dus natuurlijk was de service super.Al maakt dit voor eigenaresse Michelle geen verschil want die is een rasechte gastvrouw.

Fishalisious is gelegen in een prachtig historisch pandje in de stad waarbij ze een leuke draai hebben gegeven aan het geheel en heel goed de ruimte hebben ingedeeld. Je hebt er leuke intieme zitjes en een erg gezellige en mooie bar.
We kregen de geweldig mooie kaart (van aluminium) en wijnkaart waarbij er ook nog een aantal gerechten naast de kaart werden geserveerd. Meteen bij het noemen van de day specials wisten we al wat het ging worden, oke het voorgerechtje moest nog worden gekozen. Het werd voor mij de carpaccio van mula die me echt overheerlijk smaakte, waarna het gevolgd werd door jawel de noordzeetong. Altijd het duurste op iedere kaart en niet altijd aanwezig hier op Curacao. Dus we dachten laten we eens gek doen waarom niet? Overheerlijk was het, en gewoon echt genieten! De tong was heerlijk gebakken en van een goed formaat. Een absolute aanrader.
De avond werd afgesloten met een koffie met een cognac erbij en we merkten allemaal wel dat we behoorlijk teut waren.

Dus? Zeker gaan eten bij Fishalicious. Vergeet toch niet te reserveren want het kan er druk zijn. Of ga gewoon lekker aan de bar eten en drinken.

Deel dit artikel met een vriend

3 BERICHTEN

  1. Al een aantal keren gegeten bij Fishaalicious en iedere keer zeer tevreden over zowel het eten als de sfeer. Fijn dat ze de kwaliteit die er bij de opening was hebben kunnen volhouden. Ook de speciale gebeurtenissen (zoals het fantastische evenement bij het haringhappen)zijn de moeite waard.

  2. Uitstekend, in vrijwel alle opzichten. Kwaliteit van het voedsel, adequate en attente bediening alsmede entourage. Als er ooit een restaurant Top-5 op Curaçao komt, zou Fishalicious hier direct deel van uitmaken.

LAAT EEN BERICHT ACHTER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.