Curaçao is een klein eiland in de Caribische zee met prachtige stranden, helder water en een levendige onderwaterwereld. Een van de beste manieren om deze onderwaterwereld te verkennen is door middel van een Aquafari tour. Maar wat is Aquafari in Curacao eigenlijk? Aquafari (vervoeging van aqua en safari) is een unieke en spannende manier om het onderwaterleven van Curaçao te ontdekken zonder een PADI of een hele lange adem. Het is een activiteit die geschikt is voor jong en oud en biedt een onvergetelijke ervaring.

Tijdens een Aquafari tour in Curacao ga je aan boord van een speciaal ontworpen onderwater-scooter. Deze onderwater scooter is uitgerust met een duikmasker en snorkel, zodat je gewoon kunt ademen terwijl je onder water bent. Met deze scooter kun je door het water glijden terwijl je het onderwaterleven observeert. 

Onderwater scooter in Curacao

Door het gebruik van een onderwater scooter in Curacao kun je genieten van de onderwaterwereld zonder dat je hiervoor duikervaring nodig hebt. Als je op zoek bent naar een Aquafari tour in Curacao, dan zijn er verschillende tours waaruit je kunt kiezen, ook in combinatie met andere wateractiviteiten zoals een AquaCat tour. Zorg ervoor dat je kiest voor een tour die bij jou past!

 

 

Aquafari Curacao Tours 

Aquafari Curacao biedt fantastische Aquafari tours aan en is gevestigd in Boka Sami. Over het algemeen is Boka Sami een mooie en populaire plek voor snorkel- en duikactiviteiten op Curacao vanwege het heldere water en het prachtige onderwaterleven. Deze tour brengt je naar een van de mooiste snorkelplekken op Curacao, waar je kunt genieten van het heldere water en het kleurrijke onderwaterleven. Tijdens je Aquafari tour met Aquafari Curacao rijd je op de onderwater scooter en ontdek je de prachtige koraalriffen en vissen. De tour is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar oud en onder de 125 kilo. Het is een geweldige manier om de prachtige natuur van Curacao te ervaren.

Elke tour van Aquafari Curacao biedt een unieke ervaring en brengt je naar prachtige plekken op Curacao. Het is aan te raden om recensies en ervaringen van andere reizigers te lezen om een idee te krijgen van de kwaliteit en de ervaring van de tour met de onderwater scooter in Curacao.

Voor meer informatie kun je terecht op https://aquafari.net/ 

Let op: de beschikbaarheid van deze tours kan variëren en is afhankelijk van het seizoen. Het wordt aanbevolen om je Aquafari Tour bij Aquafari Curacao vooraf te boeken om teleurstellingen te voorkomen.

Deel dit artikel met een vriend

LAAT EEN BERICHT ACHTER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.