Kaart Curacao – een overzicht

mapcuracaoHet is altijd handig om te zien waar je een hotel of appartement hebt geboekt op Curacao. Of te zien hoe je moet rijden. Of een straatnaam krijgt en niet weet waar het is. Want op Curacao moet je veel rijden. Winkels zijn verspreid over de stad en het is ook handig om sluiproutes te kennen. Er waren niet veel kaarten van Curacao voorhanden tot voor kort.

Google
Google heeft al redelijk wat satelliet foto’s gemaakt voor de Google Maps. Maar het duurt nog wel een tijdje voordat we streetview hebben. In ieder geval krijg je wel een goed beeld van het eiland.


View Larger Map

Curamaps
mapcuracaocuramap
De concurrentie van Google op het eiland komt van Curamap.com, de online roadmap for Curacao. Erg mooi gemaakt en er komen steeds meer features bij. De streetguide is super handig en brengt je direct naar een je bestemming. Het lastige is wel dat als je uitzoomt dat je mikpunt verdwijnt. Dit maakt het lastig je route te bepalen. Ook helaas nog geen feature om de map in je website te laten zien. Maar al met al super.

Bezoek de map op www.curamap.com.

Cultuurhistorische Waardenkaart Curacao
historischewaardenkaartcuracao
Organsatie NAAM heeft een cultuurhistorische kaart ontwikkeld van Curacao. Het doel van de kaart is dat iedereen die op Curacao een terrein wil ontwikkelen, bebouwen of schaven, heel snel kan weten of rekening gehouden moet worden met een cultuurhistorisch programma. De kaart is te downloaden via www.naam.an of direct via deze link.

Plaats een reactie